satin!

Började med att ta bussen från odensbacken och upp på stan, gick ner till robins studio träffa robin själv, harald och palm. Hann dricka typ två öl innan gurkan, kennet, anna, richard & aina kom och vi drog vidare till satin. Jag bytte till mig min biljett av richard som han hade köpt tidigare till mig, 200:- fattigare bara där :o Menmen, som lite av en ‘tradition’ sen kuggnäs började aina med att bjuda mig på en smirnoff ice, niiice ju!
Hm, jag, anna och harald blev fotade av nerikes allehanda (tror jag hon sa). VILKET JAG ÅNGRAR!!
Jag kommer absolut att dö om jag finns med på någon bild :O OMGOMG!

Sak samma, jag hade råd med typ två öl på hela kvällen. wallawalla! så det vart ju inte så jävla mycket drag direkt. Och jag hatar verkligen satin när dom har spelningar. SÅ JÄVLA TRÅNGT OCH FEL UPPBYGGT! Plus att fulla människor tänker med röven, eh nej det går inte snabbare framåt om du knuffar på mig bakifrån. Och nej, man kan inte gå 30 pers upp/ner för trappan exakt samtidigt. OCH ÄR DU FET SÅ GÅ FÖRFAN OCH SÄTT DIG I ETT HÖRN!

Iallafall, accidents gjorde en bra spelning om man bortser från alla idioter som samlas på ett och samma ställe :D
Hm, drog med gurkan hem, han skulle bara hämta öl och sen vidare till någon efterfest sa han. vi kom hem till honom och han däckade typ. Drog vidare hem till jocke och precis när jag är vid oxhagen så dör min mobil. Typ hej ingen panik. Står ensam, utan mobil, ingen stans att sova eller vet vart jag ska. Det blev ju lyckat.
Lyckades iallafall få igång mobilen så att jag kunde skicka sms.

sak samma, nu ska jag gå o tjata lite på pappa. shooshoo!

hannaa

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu